Yritys

björkIN on uusi toimija rakennusalalla. Perustajilla on tuhansien asuntojen kokemus rakennusalalta erillistaloista kokonaisiin kortteleihin. Toteutamme vuosien kokemuksen kerryttämää vahvaa näkemystämme toimivasta kodista.

Rakennamme pääosin rs-kohteita eli asunto-osakeyhtiöitä, jotka on kytketty asuntokauppalain rakentamisvaiheen suojajärjestelmään. Perustajaurakoitsijana hankimme tontin, suunnittelemme, rakennamme ja myymme kohteet itse.

Toteutamme parhaille paikoille näyttäviä ja laadukkaita asuntoja, joiden arvo säilyy. Kohteemme ovat käytännöllisiä ja avaria. Asuntosuunnittelun lähtökohtina ovat iso olohuone, tilava keittiö, korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat. Pidämme huolen, että kohteistamme löytyy myös selkeä ruokapöydän paikka. Sisustusmateriaalimme ovat laadukkaita ja asiakkaillamme on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin ammattilaisen opastuksella. Lämmitysmuotona käytämme pääsääntöisesti maalämpöä.

Huolehdimme vastuullisuudesta

Yritys

Luomme Suomeen verotuloja sekä edistämme osaltamme maamme työllisyyttä. Keskitymme luomaan asiakkaan tarpeisiin sopivia kohteita, joiden arvo säilyy.

Ympäristö

Pidämme ympäristön miellyttävänä ja kierrätämme käyttämämme rakennusmateriaalit. Valitsemme myös rakentamiimme kohteisiin energiatehokkaat lämmitysratkaisut.

Työyhteisö

Kehitämme työyhteisöämme jatkuvasti ja kannustamme toisiamme aktiiviseen ja terveelliseen elämään. Pidämme huolta työntekijöidemme jaksamisesta.